Lilypie Third Birthday tickers

2010. február 28., vasárnap

Hét hónap, a szülők lelépnek bulizni

Bori pénteken volt hét hónapos. Az elmúlt egy hónapban mindenféle nagy változások történtek, elsősorban bejött a nyűgös korszak. Ennek egyik oka a foga -  már kijött egy -, a másik, hogy láthatóan a szülei már kevesek neki. Kell más szórakoztatás. Ha jön valaki, vagy mi megyünk, akkor teljesen boldog, de az már nem megy, hogy itthon vagyunk egész nap és lazulunk. Program kell. A héten szinte minden napra jutott egy nagyszülő, péntek kora este Barbaráéknál voltunk (Barbarát három hét késéssel felköszönteni), tegnap Juditék (Gyuri egyetemi évfolyamtársa) jöttek Marcellel, aki Borinál négy nappal idősebb. Este beugrottak Rékáék a babakocsiért, ekkor is jutott egy kis akció.
Nagy segítség, hogy végre közeledik a tavasz, kevesebb ruhát kell ráhúzni, hogy elindulhassunk sétálni, tovább van világos. Így aztán visszajöttek az őszig bejáratott útvonalak, megint járunk a Gellért-hegyre, Villányi út környékére, és ha eljön a nagyobb meleg, akkor célba vesszük a Kopaszi gátat.
És akkor az új tudományokról: fixen tud négykézláb állni és így hintázni. Nagyon próbálja már lerakni oldalra a fenekét, de hol visszatáncol a saját merészségétől, hol orra bukik a nagy igyekezetben. Hátrafelé tolat, de láthatóan nagyon szeretne már előre menni. Bosszantja is, hogy a dolgok, ahelyett, hogy közelednének távolodnak. Viszont, ha valami már elérhető közelségben van, akkor ráugrik. Szó szerint ráveti magát. A játékok jó dolgok, de persze minden más sokkal érdekesebb. A haptapi széle változatlanul,
telefonok, poháralátétek, tányér széle, az ujjunk (ez utóbbi részünkről már nem megy, mert a fogával egyre erősebben harap). Egy többet dumál, most épp repedt fazék hangon, mert náthás. Sűrűsödik a haja, bizonyos vélemények szerint Húsvétra már csattot lehet használni, ezt még annyira nem látom...

Gyuri elkezdett bulikat fotózni, tegnap egy farsangi buli volt a soron, ahová én is utána mentem egy kis időre. Még táncoltunk is! Megállapítottuk, hogy ilyen az esküvőnkön volt utoljára. (Aztán rájöttem, hogy ez nem igaz, a Kini szülinapján volt ír táncolás. De az is már jó régen volt.)

P.S.: Feltettem néhány képet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése