Lilypie Third Birthday tickers

2010. január 26., kedd

Hat hónap

Fél év, nagyon komoly.
Szóval már fél éve élünk együtt egy kicsi lánnyal, aki nagyot nőtt ebben az időszakban. Kis magatehetetlen, alig 2 kg fölötti csomagból lett egy 7 kg fölötti manó. Aki már hasról hátra és hátról hasra fordul, nevet a játékaira és az emberekre, rikoltozik, nyúl minden után, egyre ügyesebben fog és láthatóan már nagyon szeretné felemelni a fenekét és négykézláb elindulni. Ez pillanatnyilag ott tart, hogy néha egy-egy másodpercre sikerül felemelnie a hasát, fenekét, majd újra landolnia a hasán. Tolatva már tud közlekedni, csak így az elérendő tárgyak ahelyett, hogy közelebb kerülnének, szépen távolodnak. Még szerencse, hogy van elég játék, ami tolatáskor is útba esik.
A nagylány lét fontos eleme, hogy beindult a gyümölcsök és zöldségek fogyasztása. A sütőtök az abszolút kedvenc, Bori table manners-e azonban hagy még némi kívánnivalót maga után. Mostanság így fest(ünk) egy fürdőszobában elfogyasztott ebéd után:



Én pedig visszatértem az önkéntességhez, és múlt szombaton már bevállaltam vezetést a Szépművészeti Múzeumba. Nagyon-nagyon élveztem! Jó volt kismetrózni, jó volt odaérni, sétálgatni a képtárban, végigjárni a kedvenceimet, megnézni még egy részt a Boticelli-Tiziano kiállításból, nosztalgiázni a termekben, mert itt készültek az esküvői fotóink is. És, szerencsémre, még jöttek is emberek a vezetésre, akik nem (csak) a Boticelli kiállításra voltak kíváncsiak. Hát kell ennél jobb kezdet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése