Lilypie Third Birthday tickers

2010. április 24., szombat

Egy ideális nap

Nagyon-nagyon szeretünk bicajozni. Lelki szemeink előtt az ideális családi tavaszi-nyári-őszi hétvége része egy bicajozás, amit mindenki élvez. Mivel mára esett a Critical Mass, úgy gondoltuk, itt az ideje az álmainkat valóra váltani. Ennek első lépéseként megkérdeztem a gyerekorvost a bicajra szerelhető gyerekülés használatáról. Nem támogatta, de azt mondta, hogy az utánfutós-kocsis verzióra benevezhetünk. Gyuri ripsz-ropsz talált is egy pécsi céget, akik adnak ilyet bérbe, szerencsés módon a hétvégén Budapestre jöttek, így péntek este miénk lett egy napra egy hipiszupi utánfutó.
Szombat délelőtt Gyuri és a ház apukái a kertet csinosítgatták, hogy végre le lehessen vinni a gyerekeket. Én  ebédet főztem, mostam, stb. És közben arra gondoltunk mindketten, hogy mi lesz délután? Mit fog szólni Borbála a bicajozáshoz, az utánfutóban utazáshoz?

A valóság, szerencsére, felülmúlta reményeinket. Annak ellenére, hogy az utánfutóban nagy még a hely a Borinak, nagyon élvezte! A Critical Mass nálunk rövidített úton zajlott, a Parlament előtt megálltunk, hogy Bori elfogyassza az uzsonnáját és ismerkedjen a fűvel. Innen mi már visszafordultunk, és kikerekeztünk a Kopaszi-gátra, ahol Bori megbarátkozott a fűvel, Gyuri és Rike söröztek, és alapvetően mindannyian élveztük az életet!


5 megjegyzés:

  1. Es meg hanyan vittek utanfutoban a gyereket...?

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Bori ebben megelőzte Veronikát:-) Szép napokat együtt nyeregben!

    VálaszTörlés
  3. Vicces, mi is epp aznap voltunk biciklizni (ld a posztot rola). Igazi biciklizos nap volt. Ja, es mi is a vilagokorseget neztuk tekeres kozben. Hahhh!

    VálaszTörlés
  4. Vicces, mi is epp aznap voltunk biciklizni (ld a posztot errol). Es mi is a vilagokorseget neztuk kozben... Hahh!

    VálaszTörlés
  5. Bocsánat a lassú reakcióért, azért válaszolok:)
    Szilvinek - Vittek már gyereket is utánfutóban, de kb. még egy ilyet láttunk, szóval nagy látványosság voltunk.
    Zsuzsának - hát, Veronika már annyi minden közlekedési eszközt kipróbált, kész csoda, hogy Bori valamiben első tudott lenni:)

    VálaszTörlés