Lilypie Third Birthday tickers

2010. július 17., szombat

Változóban

Mostanság nagy változásoknak vagyunk tanúi.
Egyrészt, Bori az esti fürdésen kívül megszerette a kádban való pancsolást, a nagy melegre való tekintettel minden nap többször fürdik. A manószabályzat szerint most már csak állni lehet a kádban és nagy nevetések mellett az egyik oldalról a másikra átkapaszkodni.
Ennek hála kezd bejönni a medencében fürdés is, illetve ma a Velencei-tóba is fürödtünk.  Barátok tartottak egész napos strandbulit, aminek a délutáni-kora esti részén mi is részt vettünk. A fürdés ment úgy is, hogy Bori egy lépcsőn üldögélt és pancsolt, illetve úgy is, hogy vittük magunkkal a vízbe és együtt nyakig (mármint a Bori nyakáig) elmerültünk.
Aztán. A héten nagyon menő csajok voltunk és elmentünk meglátogatni az apai nagyszülőket és az unokatesókat Szigetszentmártonban. Én menő csaj voltam, mert bevállaltam, hogy csak ketten autózunk (a sikerre való tekintettel ilyen máskor is lesz), Bori pedig menő csaj volt, mert hiszti nélkül nyomta az oda- és a visszautat is. Az autózást láthatóan egyre jobban bírja, nekem csak be kell táraznom egy adag játékot az anyósülésre és az elrepült itemeket újabbak hátraadásával pótolni. 
A mai délutánt úgy szerveztük, hogy az esti lefekvés és az elalvás a hazafele induláskor legyen. Örömünkre nagyon flottul ment az autóban elalvás és a hazaérkezés után az ágyba átpakolás is.
És még mindig nincs vége. Úgy tűnik kezd kialakulni a napközbeni egyszeri alvás, mostanság éjszakánként 12 órát alszik, így a délelőtti alvás kezd elmaradni. (Ez azért tegnap megdőlt, mert a lakás is feladta a meleg elleni küzdelmet, ami már Borinak is sok volt, így fél 10-kor még álltunk vele az erkélyen. A szemben lévő ház egy erkélyén szintén ott állt egy anyuka a kisgyerekével, Gyuri megbeszélte vele, hogy  a probléma azonos.)
Egyre jobban rákapott a felnőtt kajákra. Bár a gyümölcsöket nem szereti (apja lánya), meggylevesből sohasem elég. Ma lecsózott is velünk, szőrős szívű anyja a kolbászt még nem engedte neki. Kenyérből hihetetlen mennyiségeket tud enni. 
Ma pedig elkezdett egyre hosszabban álldogálni kapaszkodás nélkül, lehet, hogy egyszercsak elindul ez a gyerek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése