Lilypie Third Birthday tickers

2010. március 27., szombat

Nyolc hónap

Amennyire Bori hét hónapos korában le voltam törve, mint a bili füle, annyival lett könnyebb mostanra az élet (hogy ilyen jó kis képzavarral éljek).
Beindult a szilárd étel evés, sinlac pép hathatós segítségével. Innen már egész szépen tovább(/vissza) lépett a gyümölcsök, főzelékek csodálatos világába. Úgyhogy a havi orvosi vizsgálaton kiderült, hogy hízott (most 7700 g, szóval attól nem kellett volna aggódnom, hogy elfogy). A gyerekorvos megkérdezte, hogy milyenek az éjszakáink, mondtam, hogy a kajapara miatt még etetem éjszaka, így nem olyan jók. Erre mondta, hogy a Bori már nagylány, úgyhogy le lehet szoktatni. Ez lett a hónap nagy élménye, mert ez teljesen zökkenőmentesen sikerült. Sőt, most tovább is alszik reggelente, ma majdnem negyed nyolckor keltünk, elég laza volt:)
A négykézlábon járás nagyon megy (nekem a takarítás kevésbé, úgyhogy a gyerek sokszor úgy fest, mint egy portörlőrongy), pillanatnyilag nagy készülődések zajlanak ülés témában. Úgy tűnik közel a megoldás, ami azért lesz nagyon jó, mert akkor beindulhatnak a családi bicajozások. Már nagyon várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése