Lilypie Third Birthday tickers

2011. március 31., csütörtök

Titokgyerek

Van ez a Bori, aki - eddigi tapasztalatink szerint - nem egy könnyen alkalmazkodó típus. Ha valami kialakult, akkor jó, ha úgy is marad. Utazóágyban pl. nem alszik, csak ha családilag megyünk valahova együtt aludni. De nagyszülőknél abszolút nem hajlandó.
A hétvégén megvettük neki a nagylány ágyat, gondolván, hogy van jó pár hónap megbarátkozni az új helyzettel, nézegetni az ágyat, belemászni, megbeszélni, hogy ez lesz a Borié stb. Begyűjtöttük az átszoktatós tapasztalatokat, majd tegnap Gyuri összerakta az ágyat, ma reggel pedig átrendeztük a szobát. A rácsos ágy, biztos pontként, a helyén maradt, az új ágy került oda, ahova majd a rácsost szánjuk.
Délelőtt  akkora volt az érdeklődés, hogy betettük a matracát is, odavittük az alvós babákat. Bori  pillanatokat alatt felmászott, jött-ment az ágyban, nagyon tetszett neki. Ezek után arra jutottunk, hogy felpörgetjük az eseményeket és megpróbáljuk már a ma délutáni alvást az új ágyban, a szoba másik pontján.
Úgyhogy ebéd után Borit betettem a nagylány ágyba, ahol szó nélkül lefeküdt és elaludt. Szóval, titokgyerek.

6 megjegyzés:

  1. És nem esett le? Veró még folyton brékel a rácsos ágyban.

    VálaszTörlés
  2. Ne idegesitsd aggodos anyukat, mert most tuti berohan megnezni, hogy Bori meg az agyban van-e vagy mar alatta :)

    VálaszTörlés
  3. Az ágy szélén van egy deszka a biztonság kedvéért. Nem ér végig, de ahol le lehet szállni oda párnákat tettem. Amúgy minden OK volt, az ágyban ébredt:)

    VálaszTörlés
  4. Nincs ebben semmi titok kérem. Hát OTTHON van és az az Ő ágya, egyértelműen. Nanáhogy alszik benne. :)

    VálaszTörlés
  5. Eszter kérdezz csak, nyitott könyv előttem minden gyerek... :D (Majd úgyis visszakérdezek ezret, ha lesz sajátom...)

    VálaszTörlés